Meer bezoekers en meer leads via je website?

 Verbeteren van je lokale vindbaarheid?

 Nieuwe klanten bereiken via social media?

Mrs. Website helpt je met Webdesign

Oké, jij wilt graag een goede website waarmee je nieuwe klanten bereikt? Die gaan we maken.

 Webdesign door Mrs. Website 

Jouw bedrijf is uniek! Uitstekende service, originele producten en diensten die onmisbaar zijn. Via mond-tot-mondreclame en via je netwerk weten klanten je prima te vinden. Maar hoe zorg je nu dat je ook online goed vindbaar bent voor nieuwe klanten? Dat begint met een stijlvolle, gebruiksvriendelijke website die goed leesbaar is op mobiel en goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines.

Mrs. Website helpt je met het bereiken van jouw doelgroep. Hiervoor maken we een website met een aansprekend design met foto’s, kleuren en teksten die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

 Website-optimalisatie 

Heb je al een website, maar is deze toe aan een opfrisbeurt? Of wil je graag meer winst halen uit je website? Mrs. Website kijkt graag met een frisse blik naar je bestaande website. Met een optimalisatie van je website pakken we de teksten, het design en de techniek van de website aan. Hierdoor is jouw bedrijf online weer optimaal present én goed vindbaar.

Mrs. Website helpt je met SEO

Search Engine Optimization, goed gevonden op Google.

 SEO door Mrs. Website 

Het lijkt misschien logisch dat je nieuwe website goed te vinden is in de zoekmachines zoals Google. En dat zou ook zo moeten zijn, maar dat is helaas niet altijd het geval. Wanneer je in de teksten en techniek geen rekening houdt met zoekmachine optimalisatie dan is er een kans dat je website niet goed vindbaar is. En dát wil je uiteraard niet.

 Wat verwacht de bezoeker?

Eigenlijk moet je Google ook zien als een bezoeker van je website. En als deze bezoeker tevreden is, dan is je website goed vindbaar! Daarom is het goed om je af te vragen wat een bezoeker verwacht van je website.

Ten eerste verwacht de bezoeker een snelle website, die goed werkt, ook op mobiel. Toont een website fouten of is de site erg traag dan haken bezoekers af. Daarnaast vinden bezoekers het belangrijk dat een website vertrouwen uitstraalt en dat deze herkenbaar is met een vormgeving die past bij de look en feel van het bedrijf.

Maar het belangrijkst is dat de bezoeker graag een antwoord wil op zijn vraag. Hij bezoekt de website immers met een reden. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de informatie op de website op een logische manier structureert en presenteert en dat je hierbij de juiste trefwoorden en metadata gebruikt.

Door SEO toe te passen bij het webdesign zorg je er dus voor, dat je bezoeker tevreden is en dat de website hoog rankt in de zoekresultaten van Google. En zo kunnen je klanten jou vinden.

Mrs. Website helpt je met Social Media

Herkenbaar en origineel op Social.

 Altijd goed in beeld met Mrs. Website 

Nieuwe klanten bereik je goed via Social Media. Bijna iedereen checkt regelmatig zijn Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. Dus ook jouw potentiële nieuwe klanten. En uiteraard wil je ook graag in beeld blijven bij bestaande klanten. Acties, nieuws en nice to know informatie zijn uitstekend geschikt om te delen via Social. Maar vergis je niet, het regelmatig posten van originele content kost veel tijd. Mrs. Website kan je helpen met een strategie voor je socials en uiteraard met je gepersonaliseerde gifjes!

 Formats voor jouw Social Media 

Mrs. Website kan je helpen bij het bedenken en vormgeven van de formats voor je socials. Wil je weten hoe je makkelijk leuke posts kan maken? Of heb je hulp nodig met de vormgeving? Heb je vragen over het inzetten van social voor jouw bedrijf of wil je gewoon eens sparren? Neem gerust contact op.

The best marketing is happy clients

Mrs. Website

Chrissies Brow Boutique had zich geen mooiere website kunnen wensen! Mrs. Website heeft precies de vibe gecreëerd die ik graag wilde met oog voor detail! Hele fijne samenwerking en zeer kundig gaat Robine te werk. Echte aanrader voor iedereen die een perfecte website wil!

Christel | Chrissies Brow Boutique

Fijne samenwerking, snelle afstemming, goede service en, niet geheel onbelangrijk, een hele mooie site als gevolg! 🙂 Bij Robine moet je zijn!

Nicolien | Ctrl_N pr en communicatie

Menu