DIENSTEN


Mrs. Website helpt je online. Haal meer winst uit je website.

 
 

WEBDESIGN

Oké, jij wil graag een goede website waarmee je nieuwe klanten bereikt? Die gaan we maken.

Webdesign door Mrs. Website

Jouw bedrijf is uniek! Uitstekende service, originele producten en diensten die onmisbaar zijn. Via mond-tot-mondreclame en via je netwerk weten klanten je prima te vinden. Maar hoe zorg je nu dat je ook online goed vindbaar bent voor nieuwe klanten? Dat begint met een stijlvolle, gebruiksvriendelijke website die goed leesbaar is op mobiel en goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines.

Mrs. Website helpt je met het bereiken van jouw doelgroep. Hiervoor maken we een website met een aansprekend design met foto's, kleuren en teksten die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Website-optimalisatie

Heb je al een website, maar is deze toe aan een opfrisbeurt? Of wil je graag meer winst halen uit je website? Mrs. Website kijkt graag met een frisse blik naar je bestaande website. Met een optimalisatie van je website pakken we de teksten, het design en de techniek van de website aan. Hierdoor is jouw bedrijf online weer optimaal present én goed vindbaar.

SEO

Search Engine Optimization, goed gevonden door Google.

SEO door Mrs. Website

Het lijkt misschien logisch dat je nieuwe website goed te vinden is in de zoekmachines zoals Google. En dat zou ook zo moeten zijn, maar dat is helaas niet altijd het geval. Wanneer je in de teksten en techniek geen rekening houdt met zoekmachine optimalisatie dan is er een kans dat je website niet goed vindbaar is. En dát wil je uiteraard niet.

Wat verwacht de bezoeker?

Eigenlijk moet je Google ook zien als een bezoeker van je website. En als deze bezoeker tevreden is dan is je website goed vindbaar! Daarom is het goed om je af te vragen wat een bezoeker verwacht van je website. Ten eerste verwacht de bezoeker een snelle website, die goed werkt, ook op mobiel. Toont een website fouten of is de site erg traag dan haken bezoekers af. Daarnaast vinden bezoekers het belangrijk dat een website vertrouwen uitstraalt en dat deze herkenbaar is met een vormgeving die past bij de look en feel van het bedrijf. Maar het belangrijkst is dat de bezoeker graag een antwoord wil op zijn vraag. Hij bezoekt de website immers met een reden. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de informatie op de website op een logische manier structureert en presenteert en dat je hierbij de juiste trefwoorden en metadata gebruikt.

Door SEO toe te passen bij het webdesign zorg je er dus voor dat je bezoeker tevreden is en dat de website hoog rankt in de zoekresultaten van Google.

SEA

Bereik jouw specifieke doelgroep met Search Engine Advertising.

Meer resultaat met Search Engine Advertising.

SEA staat voor Search Engine Advertising, dit is betaald adverteren op bijvoorbeeld Google. Door online advertenties te plaatsen kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. Gebruik je Google Adwords dan komt je advertentie standaard aan de boven- of onderkant van de zoekresultaten te staan. Je hebt de keuze uit tekstadvertenties en beeldadvertenties. Ook kun je advertenties tonen op andere websites of bijvoorbeeld op YouTube. Het verschil met SEO is dat je voor SEA betaalt voor het tonen van jouw website in de zoekresultaten.

Mrs. Website kan Google Adwords campagnes voor je opzetten en monitoren. Zo haal je het meeste rendement uit je advertising budget. Ook adverteren op LinkedIn, Facebook of Instagram is mogelijk. In overleg stellen we een budget vast en zo bereiken we jouw doelgroep met aansprekende advertenties. Hierdoor stijgt het aantal relevante bezoekers van je website en krijg je meer online leads.

SOCIAL MEDIA

Herkenbaar en origineel op Social.

Altijd goed in beeld op Social met Mrs. Website.

Nieuwe klanten bereik je goed via Social Media. Bijna iedereen checkt regelmatig zijn Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. Dus ook jouw potentiële nieuwe klanten. En uiteraard wil je ook graag in beeld blijven bij bestaande klanten. Acties, nieuws en nice to know informatie zijn uitstekend geschikt om te delen via Social. Maar vergis je niet, het regelmatig posten van originele content kost veel tijd. Mrs. Website kan je helpen met een een Social Media abonnement.

Social Media abonnement

Voor een vast maandbedrag plaatst Mrs. Website wekelijks een aantal posts op de door jouw gewenste social accounts. Zo is jouw bedrijf constant aanwezig op Social en blijf je goed zichtbaar bij je doelgroep. In de posts kun je weer linken naar de website en zo stijgt je bezoekersaantal. Ook kun je laagdrempelig in gesprek komen met klanten via Social. Heb je vragen over het Social Media abonnement? Neem gerust contact op.

CONTACT

robine@mrswebsite.nl

06-41240002

by Berry on Mrs. Website

Robine heeft aan een half woord genoeg, ze laat een pakkende en doeltreffende tekst zo uit haar mouw rollen. Snel en vakkundig wordt een website opgezet, ingericht en uitgerold. Een prettige gesprekspartner die jou helpt haar de juiste vragen te stellen. We zijn daarom ook bijzonder tevreden over de dienstverlening van Mrs. Website en we zullen zeker van haar diensten gebruik blijven maken.

by Alfred on Mrs. Website

Mrs. Website (Robine) is een topper! Ze bijt zich vast in haar opdracht, maakt programma's, waar ze nog nooit mee heeft gewerkt, makkelijk eigen. Heeft een drive om van alles te willen weten over social media, staat voor vernieuwing. Ze heeft ons bedrijf echt op de kaart gezet op internet met als resultaat; meer aanvragen, meer bekendheid en meer omzet. Verder is ze prettig in omgang, erg betrokken en afspraak is afspraak.

by Talitha Vink on Mrs. Website

"Robine heeft goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze heeft zich verdiept in mijn product. Ze houdt korte lijnen het contact is fijn, persoonlijk. Robine schakelt snel en deelt graag tips en tricks!
Kortom ze denkt met je mee en deelt duidelijke adviezen."

by Linda Palm-Bar on Mrs. Website

"Robine heeft op een praktische, invoelende, efficiënte en betrouwbare wijze mijn wensen vertaald naar de  website van mijn praktijk www.excore.nl met als resultaat dat deze uniek en eigen voelt!

 

Robine borgt nog steeds een deel van mijn ondernemerschap: beheer, vindbaar en zichtbaar zijn op het web. Ze neemt initiatief en neemt je mee in de mogelijkheden, waardoor ik kan loslaten. Ik ben super blij met haar inzet en bijdrage!"