Portfolio

#TROTS

 HAPPY CLIENTS 

Chrissies Brow Boutique had zich geen mooiere website kunnen wensen! Mrs. Website heeft precies de vibe gecreëerd die ik graag wilde met oog voor detail! Hele fijne samenwerking en zeer kundig gaat Robine te werk. Echte aanrader voor iedereen die een perfecte website wil!

Christel | Chrissies Brow Boutique

Fijne samenwerking, snelle afstemming, goede service en, niet geheel onbelangrijk, een hele mooie site als gevolg! 🙂 Bij Robine moet je zijn!

Nicolien | Ctrl_N pr en communicatie

Mrs. Website heeft mijn nieuwe site gemaakt. Echt super blij mee! Veel eigen initiatief, leuke ideeën en heeft het allemaal nog leuker en mooier gemaakt dan dat ik het had kunnen bedenken. Aanrader!

Famke | Bakken & Zo

Robine heeft aan een half woord genoeg, ze laat een pakkende en doeltreffende tekst zo uit haar mouw rollen. Snel en vakkundig wordt een website opgezet, ingericht en uitgerold. Een prettige gesprekspartner die jou helpt haar de juiste vragen te stellen. We zijn daarom ook bijzonder tevreden over de dienstverlening van Mrs. Website en we zullen zeker van haar diensten gebruik blijven maken.

Berry | Mediafiler

Mrs. Website (Robine) is een topper! Ze bijt zich vast in haar opdracht, maakt programma’s, waar ze nog nooit mee heeft gewerkt, makkelijk eigen. Heeft een drive om van alles te willen weten over social media, staat voor vernieuwing. Ze heeft ons bedrijf echt op de kaart gezet op internet met als resultaat; meer aanvragen, meer bekendheid en meer omzet. Verder is ze prettig in omgang, erg betrokken en afspraak is afspraak.

Alfred | N&N Partners

Robine heeft goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze heeft zich verdiept in mijn product. Ze houdt korte lijnen het contact is fijn, persoonlijk. Robine schakelt snel en deelt graag tips en tricks!
Kortom ze denkt met je mee en deelt duidelijke adviezen.

Talitha | Beauty Loft Apeldoorn

Robine heeft op een praktische, invoelende, efficiënte en betrouwbare wijze mijn wensen vertaald naar de website van mijn praktijk www.excore.nl met als resultaat dat deze uniek en eigen voelt!
Robine borgt nog steeds een deel van mijn ondernemerschap: beheer, vindbaar en zichtbaar zijn op het web. Ze neemt initiatief en neemt je mee in de mogelijkheden, waardoor ik kan loslaten. Ik ben super blij met haar inzet en bijdrage!

Linda | exCore

Menu