Super dat je een referentie wilt geven!

Klik op onderstaande button om je beoordeling te geven, thanx ?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mrs. Website
Average rating:  
 4 reviews
by Berry on Mrs. Website

Robine heeft aan een half woord genoeg, ze laat een pakkende en doeltreffende tekst zo uit haar mouw rollen. Snel en vakkundig wordt een website opgezet, ingericht en uitgerold. Een prettige gesprekspartner die jou helpt haar de juiste vragen te stellen. We zijn daarom ook bijzonder tevreden over de dienstverlening van Mrs. Website en we zullen zeker van haar diensten gebruik blijven maken.

by Alfred on Mrs. Website

Mrs. Website (Robine) is een topper! Ze bijt zich vast in haar opdracht, maakt programma's, waar ze nog nooit mee heeft gewerkt, makkelijk eigen. Heeft een drive om van alles te willen weten over social media, staat voor vernieuwing. Ze heeft ons bedrijf echt op de kaart gezet op internet met als resultaat; meer aanvragen, meer bekendheid en meer omzet. Verder is ze prettig in omgang, erg betrokken en afspraak is afspraak.

by Talitha Vink on Mrs. Website

"Robine heeft goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze heeft zich verdiept in mijn product. Ze houdt korte lijnen het contact is fijn, persoonlijk. Robine schakelt snel en deelt graag tips en tricks!
Kortom ze denkt met je mee en deelt duidelijke adviezen."

by Linda Palm-Bar on Mrs. Website

"Robine heeft op een praktische, invoelende, efficiënte en betrouwbare wijze mijn wensen vertaald naar de  website van mijn praktijk www.excore.nl met als resultaat dat deze uniek en eigen voelt!

 

Robine borgt nog steeds een deel van mijn ondernemerschap: beheer, vindbaar en zichtbaar zijn op het web. Ze neemt initiatief en neemt je mee in de mogelijkheden, waardoor ik kan loslaten. Ik ben super blij met haar inzet en bijdrage!"